A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Прощальний вальс для вас, випускники!

Дата: 25.02.2020 09:38
Кількість переглядів: 941

27 лютого в приміщенні клубу вищого професійного училища,  у дружній і згуртованій родині училища, відбулася радісна і хвилююча подія – черговий урочистий випуск висококваліфікованих робітників, які вже зовсім скоро поповнять ряди справжніх професіоналів і майстрів своєї справи у різних куточках  України.  Цього дня  у доросле самостійне життя  вирушили учні групи №19, які навчалися за професією «Опоряджувальник будівельний»

Фанфари та виступ учасниць ритм-студії барабанщиць сповістили присутніх в залі: учнів, викладачів училища, батьків випускників, гостей про початок випускного вечора.

Під звуки святкового урочистого маршу, теплі оплески присутніх, під вистеленими батьками рушниками-оберегами, в святкову залу зайшли горді, креативні, красиві, трішки стурбовані та окрилені випускники.

 Зі щирими  вітальними словами звернувся до випускників та всіх присутніх директор училища Микола Паламарчук. У своєму вітанні керівник закладу  побажав випускникам втілення у життя найамбітніших планів та задумів,  особистого щастя, досягнення поставленої мети,  успіхів у житті,  кар’єрного росту та щоб роки проведені в колективі училища назавжди залишили у  пам’яті яскраві,  незабутні враження, приємні спогади.

Під звуки учнівського духового оркестру та  гучні оплески присутніх, випускникам були вручені дипломи кваліфікованих робітників. 6 випускників були нагороджені грамотами за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті училища.

Випускників привітали: депутат міської ради,  директор центру надання адміністративних послуг міської ради  Світлана Крапівницька , головний спеціаліст міського управління освіти і науки  Тетяна Балаушко.

Напутні слова випускникам прозвучали з виступів  майстра виробничого навчання групи Галини Хмельової,  класних керівників Галини Гайдайчук та Олександра Колесника.

Від випускників слово взяв Іван Квітченко, який відзначив, що він та його  одногрупники  ніколи не пошкодували про те, що прийшли вчитись саме в цей навчальний заклад. Він сказав: «Тут ми не тільки отримали гарну професію, тут ми знайшли нових друзів, відчули турботу про нас адміністрації училища, викладачів, майстрів. Нас гарно навчали. Для нас організовували цікаві виховні заходи, дискотеки, вчили нас жити в сучасному суспільстві, застерігали від помилок, допомагали вирішувати наші проблеми.  Нам створили гарні умови для  проживання в гуртожитку. Нас смачно годували. Можливо ми не завжди цінували це. І тому,  сьогодні,  від усіх нас я хочу щиро подякувати вам за вашу турботу, увагу, батьківське ставлення до нас».

Схвильовано, з материнським благословенням, любов’ю, теплом і ласкою зі сцени, до своїх дітей, випускників, звернулась мама учня Алла Бойко, яка побажала від імені всіх батьків випускникам високих професійних досягнень, успіхів, впевненості у власних силах, здійснення усіх планів і задумів та стрімкого кар’єрного зростання! Мама подякувала адміністрації, всьому колективу училища за дітей, за те, що впродовж всього періоду навчання були поряд. Навчали, виховували, створювали гарні умови для навчання та проживання у гуртожитку, дбали про учнів як про власних дітей. Батько учня   Руслан  Чернатевич в знак вдячності вручив директору училища коровай.

Батькам двох учнів, за належне виховання дітей,   Микола Паламарчук вручив подяки.

Музичним подарунком для батьків була пісня «За вроду дякую батькам»,  у виконанні  учениць  1 курсу групи №7. А для всіх присутніх учні цієї ж групи підготували молодіжний танець.

На згадку про училище вокальний ансамбль педпрацівників «Джерело » подарував пісню про козаків.

Завершальним етапом свята став прощальний вальс у виконанні хореографічного ансамблю «Гармонія».

 Під звуки вальсу випускники училища запросили до танцю своїх батьків, сестер, подруг.

Ведучі свята висловили щирі побажання випускникам: уникати лихої злої долі, побільше сміху і радості, вірних друзів, щоб життя було тільки на білій світлій смузі, віри, надії, щастя, добра та любові.

Заступник директора з НВР   Л.П. Отверченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора