A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Засідання учнівського парламенту

Дата: 11.09.2020 11:12
Кількість переглядів: 241

10 вересня відбулося організаційне, перше в цьому навчальному році,  засідання учнівського парламенту.

Голови секторів прозвітували про проведену ними роботу в минулому навчальному році та запропонували поновити склад учнівського парламенту з числа учнів І курсу.

Шляхом голосування з чотирьох запропонованих учнями кандидатур було обрано нового Голову учнівського парламенту, двох його заступників та поновлено склад учнівського парламенту. Отже, більшістю голосів, Головою учнівського парламенту став  Прищепа Дмитро, а його заступниками – Громадецький  Даниїл та Тислюк Наталія.

На засіданні виступила заступник директора з НВР Людмила  Отверченко, яка ознайомила нових членів зі Статутом, Положенням, девізом і символікою учнівського парламенту училища та обов’язками членів секторів.

В засіданні взяв участь директор НВВПУ Микола Паламарчук, який привітав новопризначених Голову та членів учнівського парламенту, а також звернув увагу на здобутки та недоліки роботи попередніх років і запропонував більш плідну співпрацю адміністрації училища та учнівського парламенту, враховуючи особливості освітнього процесу в умовах адаптивного карантину.

                                                                                                    О.В.Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора