A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Ми нащадки козаків!

Дата: 24.09.2021 13:26
Кількість переглядів: 120

 

В рамках заходів з нагоди  відзначення Дня захисника України вище професійне училище організувало проведення спортивно-розважального свята «Козацька наснага » на тему: «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра….» .

Цей захід проводиться щороку, з метою забезпечення фізичного, морально-духовного, культурного розвитку учнів, формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності, зміцнення здоров’я, виховання учнівської молоді на традиціях українського народу та збільшення рухової активності здобувачів освіти. Крім цього, мета заходу не лише спортивний розвиток молоді, а й виховання поваги до народних звичаїв, традицій, патріотичних почуттів.

Спортивний захід проходив на стадіоні у мікрорайоні «Морське». У  заході взяли участь  близько 400 учнів.

До програми  спортивного свята були включені змагання з 10 видів спорту (армреслінг, піднімання козака, піднімання гирі, влучний футболіст, метання довбні, стрільба з пневматичної гвинтівки тощо) а також спортивна естафета та перетягування канату.

Впродовж дня юнаки та дівчата 14 навчальних груп весело, завзято з азартом змагалися у вищеперерахованих видах програми  а глядачі активно вболівали та підтримували учасників. 

Наприкінці змагань було підраховано бали та визначено переможців.

Працівники їдальні училища привезли обід на місце проведення заходу. Тож,  поки судді підраховували результати змагань учні смачно пообідали

 В результаті напруженої спортивної боротьби, серед юнаків:

І місце  посіли учні групи №11

ІІ місце зайняли учні групи №1

ІІІ місце дісталось юнакам групи №4 

Серед дівчат:

І місце отримала група №8

ІІ місцегрупа № 6

ІІІ місце група №18

Журі також визначило кращі команди за активністю, естетичним одягом, зачісками учасників тощо. Це команди груп №18 та №7.

Директор училища Микола Паламарчук вручив переможцям грамоти, подяки та подарунки.

Спортивне свято, проведенню якого сприяла прекрасна погода,  пройшло дуже насичено, динамічно та цікаво. Тож, вітаємо переможців! А переможцями в цей день були не лише нагороджені, а всі учасники свята. Тому що учні  перемогли в першу чергу себе, і долучилися до занять спортом.

 А у винагороду отримали  моральне задоволення, позитивні емоції, здоров’я та гарне самопочуття!

Заступник директора з навчально--виховної роботи                 Людмила Отверченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора