A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Методична секція класних керівників та вихователів ЗП (ПТ)О області

Дата: 15.11.2019 14:52
Кількість переглядів: 304

12.11.2019 р. на базі ДНЗ «НВВПУ» відбулася методична секція класних керівників та вихователів ЗП (ПТ)О області на тему: «Моральний розвиток та соціалізація особистості через організацію особистісного простору».

     Гостей секції зустріли  керівники училища та учасниці ритм студії барабанщиць.

     Відкрила захід методист НМК ПТО Чистякова В.П., яка презентувала проект «Світ без насильства» творимо разом безпечне освітнє середовище».

В ході обговорення проекту голови методичних комісій  та вихователі навчальних закладів області  розглянули актуальні питання виховної роботи, проблеми в молодіжному середовищі.

Зокрема: «Про роль класного керівника, вихователя гуртожитку у соціально-моральному розвитку здобувачів професійно-теоретичної освіти як вимога сучасного суспільства»,  «Профілактика виникнення та подолання проявів булінгу в учнівському середовищі. Явище булінгу як деструктивний феномен у середовищі ЗП (ПТ)О області.», «Поєднання інноваційних та традиційних форм проведення виховних заходів у системі роботи класного керівника, вихователя»,  « Інформаційно-просвітницька робота з протидії ксенофобії та расової дискримінації» та ряд інших.

     Класними керівниками груп № 7, 9 та 16  Сімон Л.Ф., Бузинською Л.Ю., Данильчук Н.О.  були підготовлені виховні заходи:  година духовності «Доброта врятує світ» за участю учнів та  представників територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинської  міської ради,  журналістське розслідування «Зробимо мову чистішою – викорінюємо лихослів’я», а також був проведений майстер клас «Ключ – шлях до успіху та розвитку» керівником гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Український оберіг». Голенею С. М.

Всі заходи пройшли на високому рівні  та отримали позитивну оцінку учасників секції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора