A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Снігова королева 2019

Дата: 06.12.2019 16:04
Кількість переглядів: 235

4 грудня 2019 року учениця першого курсу НВВПУ, Ольга Назола, виборола перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Снігова королева 2019». Талановита учениця майстра виробничого навчання Анастасії Володимирівни Сініченко з групи №8, професії «Перукар(перукар-модельєр), візажист», зуміла створити унікальний образ своєї моделі: яскраві зачіску та макіяж, що були доповнені костюмом і ефектним дефіле.

«Снігова королева» у м. Житомирі – це ІІ етап Всеукраїнського конкурсу серед майстрів перукарської майстерності, який щорічно проходить у двох номінаціях «Вогонь» та «Лід».

Це велика честь для нас не лише брати участь у подібних заходах, а ще й ризиковано пропонувати для конкурсу зовсім молодих учасниць. Проте, як показало цього річне дійство – талант не підвладний віку, регаліям чи статусу.

У номінації «Вогонь» конкурувало 10 учасниць, які мали створити унікальний образ з насиченими відтінками мідного, золотого, червоного. Саме такі кольори є дуже ризикованими в роботі з волоссям, та далеко не усі мають змогу утримувати пристрасть даної кольорової гамми в рамках одного образу.

Ольга Назола креативно та нестандартно підійшла до даного завдання. Перший курс – перше місце. Для 16-річної учениці це не лише потужний старт, ще й можливість тепер скористатись квитком в майбутнє. В подарунок дівчина отримала сертифікат на навчання в студії ESTEL. З чим і вітаємо майбутнього професіонала.

Відкриття в юних учнях сильних сторін – завдання сучасних педагогів. Підтримка і розвиток такої молоді мають бути першочерговими цілями навчальних закладів. Добре, що в НВВПУ є не лише ті, хто розуміє, а й такі, хто взявся це реалізовувати на практиці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора