A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Подаруй дитині іграшку

Дата: 10.04.2019 16:53
Кількість переглядів: 202

Реалізація  пріоритетних завдань виховання на сучасному етапі розвитку суспільства можлива через виховання потреби у творенні добра й співпереживання, через заохочення учнів до благодійної діяльності в закладі освіти.

В робочій програмі ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» є варіативний  модуль «Технологія клаптикового шиття (печворк)». На цих уроках  учні вчаться шити вироби з клаптиків тканини.

За пропозицією майстра вн Л.Ф.Сімон учениці групи № 5 професії «Кравець, вишивальник» вирішили виготовити іграшки-подушки в стилі «печворк» і подарувати вихованцям дитячого будинку.  Всі з задоволенням і особливим старанням шили ці іграшки.

03.04.2019. Учні відвідали дитячий будинок. Їх  зустріли радісні посмішки і відкриті серця маленьких  янголяток. Діти  були щасливі, отримавши подушки- іграшки  та  солодощі від дівчаток.

Скільки емоцій принесла ця зустріч! Дівчатка плакали, обнімаючи дітей!

Дуже порадувала атмосфера в дитячому будинку, всі вихованці такі милі і усміхнені, а вихователі дуже добродушні. «Творити добро просто і корисно», — поділася враженнями одна з учениць. ,,Добро робити ніколи не пізно - в цьому ми впевнились з однокласниками» - сказала друга.      Всі зрозуміли, як важливо дарувати цим дітям радість, увагу, турботу,    тому вирішили і надалі відвідувати дитячий будинок.   Таке  спілкування  важливо  учням училища для того,  щоб розкрити значення доброти в їх житті,  навчити розрізняти добро і зло, стимулювати та націлювати діяльність учнів на милосердя.  У всьому цьому є хороший виховний фактор.

«Хто розуміє робити добро і не робить – тому гріх» - говорить Святе Письмо. Учениці  училища закликають усіх: «Поспішайте робити добро!», адже  коли ти робиш щасливих інших, ти  сам стаєш набагато щасливішим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора