A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Тематичні виховні години для здобувачів освіти з нагоди Дня Соборності України

Дата: 19.01.2023 08:36
Кількість переглядів: 29

Напередодні Дня Соборності України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, для здобувачів освіти ДНЗ «НВВПУ» проводяться тематичні виховні години.

Зокрема, 18 січня в онлайн-режимі відбулась виховна година на тему: «Соборність духу, розуму і серця», яку для учнів ІІ курсу групи №17 провела викладач історії, класний керівник групи Музика С.Ю.

Історична пам’ять – це один з головних компонентів формування української національної ідентичності. Спільне уявлення про минуле власного народу є основою для згуртування народу і його подальший розвиток як нації.

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора