A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Анна Федоренко посіла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів П(ПТ)О з професії «Кравець»

Дата: 07.04.2023 08:39
Кількість переглядів: 35

5 квітня на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кравець».

У конкурсі взяли участь 6 представників ЗП(ПТ)О Житомирської області. Новоград-Волинське вище професійне училище представила учениця навчальної групи №5 Анна Федоренко.

Конкурс проходив у два етапи: спершу учасники виконували тестові завдання з професійно-теоретичної підготовки, а на другому етапі продемонстрували свої практичні навички.

За підсумками виконаних завдань Анна Федоренко посіла ІІІ місце. Готували ученицю до конкурсу викладач предметів професійної підготовки Лариса Сімон та майстер виробничого навчання Людмила Бридун.

Щиро вітаємо Анну та її наставниць та бажаємо творчих злетів, професійних успіхів, постійного самовдосконалення та мирного неба!

 

#НВВПУ #професійна_освіта #профосвіта_житомирщини



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора