A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Ресурси для створення презентацій

Дата: 31.01.2023 09:44
Кількість переглядів: 37

GoogleПрезентації – безкоштовний застосунок для створення, редагування і демонстрації презентацій з можливістю спільного редагування. Сервіс автоматично зберігає презентації на GoogleДиск облікового запису Google.

Canva.com –   сучасний і зручний онлайн сервіс графічного дизайну з широкими можливостями безкоштовного використання (збереження матеріалу на власний ПК, збереження у різних форматах, тощо). Дає моживості створення відеороликів, публікацій,  презентацій та інших наочних матеріалів.

Crello.com – он-лайн конструктор створення публікацій,  презентації з широкими можливостями безкоштовного використання. Дає моживості створення відеороликів, публікацій,  презентацій та інших наочних матеріалів. 

Prezi.com – умовно безкоштовний сервіс створення інтерактивних презентації. В безкоштовній версії немає можливості завантажувати презентацію на свій ПК, проте вільно використовувати із хмарного сховища Prazzi.   

Nearpod – це умовно безкоштовний сервіс для створення та демонстрації інтерактивних презентацій в режимі он-лайн (викладач робить презентацію на певну тему, а код доступу до неї надсилає учням. Учні можуть відкрити роботу безпосередньо на уроці зі смартфонів, планшетів чи комп’ютерів). Недолік: англомовний інтерфейс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора