A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

В училищі працює учнівський волонтерський загін «Милосердя»

Дата: 27.01.2018 08:55
Кількість переглядів: 24

Склад волонтерського загону «Милосердя» на 2018-2019 навчальний рік

Мусаєва Карина – група № 6;

Марчук Анастасія – група № 6;

Ярмолович Ірина – група № 6;

Горблюк Анна - група № 18;

Підкаура Дарина - група № 18;

Ничипорук Марина - група № 18;

Кабанова Діана - група № 18;

Гнесь Катерина - група № 18;

Домчук Любомир - група № 1;

Демчук Олег - група № 4;

Дмитренко Дмитро - група № 4.

Члени волонтерського загону збирали гуманітарну допомогу та відправляли в зону ООС, виготовили 10 військових форм військовослужбовцям 30-ої механізованої бригади, що дислокується у Новограді-Волинському. За кошти зібрані учнями військовим були передані запчастини до техніки. Також були зібрані кошти та відправлені у Луганську область для ремонту даху школи.

 

Щорічно волонтери беруть участь  у міській акції «Великодній кошик», до Великодніх свят, збирають кошти, закуповують паски, предмети гігієни та передають нашим військовослужбовцям в зоні ООС. Відвідували поранених військовослужбовців у лікарні, виступали перед ними з концертом.  Взяли участь у міській великодній акції «Золоті руки», де реалізовували свої вироби, а гроші передали у зону ООС.

Традиційно волонтери училища до Дня Пам’яті та примирення,  до Дня Перемоги, Дня людей похилого віку  відвідують ветеранів другої світової війни, праці, вітають їх зі святом та вручають продуктові набори.

Учні відвідували також військовослужбовців, які в результаті військових дій на Сході України стали інвалідами, вручили їм продуктові набори.

Учениці групи №5 провели благодійну акцію «Подаруй іграшку дітям», виготовили подушки-іграшки та вручили дітям з Будинку дитини.

Учениці групи №6, на прохання міського територіального центру надали перукарські послуги пільговим категоріям населення.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора