A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Випуск-2023 у Новоград-Волинському вищому професійному училищі

Дата: 23.02.2023 09:27
Кількість переглядів: 37

Вчора, 22 лютого, в Новоград-Волинському вищому професійному училищі був незвичайний день – захист дипломних робіт та випуск групи №19 за професією «Опоряджувальник будівельний».

Схвильовані обличчя випускників та їх батьків, останні приготування перед початком свята – і ось звучать слова про те, що у цей день прощаються із училищем, його затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями та добрими наставниками 19 учнів-випускників.

Вручили дипломи кваліфікованих робітників та привітали випускників директор НВВПУ Микола Паламарчук, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, заступник директора з НВЧ Лідія Годун та майстер виробничого навчання випускної групи Галина Хмельова.

Позаду роки навчання та отримання професії, попереду – доросле життя. Хтось з випускників продовжить навчання та здобуватиме вищу освіту, хтось вже завтра працюватиме та відбудовуватиме України, а хтось – поповнить лави Збройних Сил та захищатиме Батьківщину.

Вітаємо випускників, бажаємо щасливої дороги, удачі, миру та Перемоги! Візьміть із собою у майбутнє все саме найкраще, що дали вам роки навчання у нашому рідному училищі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора