A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Відбувся майстер-клас для дітей з сімей військовослужбовців, батьки яких боронять нашу Україну

Дата: 19.05.2023 09:30
Кількість переглядів: 27

З нагоди Всесвітнього дня вишиванки в «Idea Hub. Територія успіху» Палацу культури ім. Лесі Українки майстер виробничого навчання Новоград-Волинського вищого професійного училища Людмила Кизяк разом з ученицями навчальної групи №5 провели майстер-клас для дітей з сімей військовослужбовців, батьки яких боронять нашу Україну. Організатор заходу - Звягельський міський центр соціальних служб.

На початку майстер-класу до дітей, зі словами поваги та шани до їхніх героїчних батьків, звернулись заступник міського голови Ірина Гудзь, яка подарувала діткам книжки з власної бібліотеки та директор центру соціальних служб Олена Котова.

А згодом розпочався захоплюючий процес оздоблення та вишивання гаманця. Наша майстриня разом з ученицями допомагали дітям створити неповторний аксесуар, який можна використовувати і для телефону, і для окулярів, і для різних дрібничок. Діти отримали змогу випробувати свої можливості у новій діяльності.

Усе вийшло в усіх - це точно. Тут не важливий результат. Тут цікавий сам процес, спілкування та увага до дітей, які довгими місяцями не бачать своїх татусів. Майстер-клас приніс багато задоволення його юним учасникам. У кожного з них тепер є гаманець оздоблений власними руками.

Віримо в ЗСУ! Намагаємось підтримувати і допомагати не тільки нашим славним захисникам, а й діткам родин військовослужбовців! 🇺🇦

Все буде Україна! 💙💛

За матеріалами Звягельський міський центр соціальних служб



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора