A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Запрошуємо здобути якісну освіту в НВВПУ за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист»

Дата: 21.04.2023 09:45
Кількість переглядів: 43

Гадаєте, професія перукаря – це лише робити зачіски та стрижки? А от і ні! 💇

Фахівець перукарської справи не тільки стриже, фарбує, сушить і завиває волосся, але й майстерно використовує машинку і фен, знає особливості хімічних розчинів фарб і їх біологічний вплив на людину. Він працює і з жінками, і з чоловіками, і з дітьми.

Перукар-модельєр виконує модельні та вечірні зачіски, авангардні стрижки, молодіжні та вечірні зачіски, стрижки гарячими ножицями, весільні укладки, спектральне фарбування, володіє технологіями провідних фірм.

Візажист – людина, без роботи якої важко уявити свято, концерт, теле чи кінозйомку. Це художник, який створює образи і працює з обличчям, майстерно приховуючи недоліки та підкреслюючи природну красу. Він має знати, якому типажу підходить який тип палітри, розбиратися в основах колористики та образотворчого мистецтва, а також у тому, як підібрати макіяж для різного освітлення. Від його творчості залежить настрій, а іноді і успіх події.

📌 Запрошуємо випускників 9 класів здобути якісну освіту в Новоград-Волинському вищому професійному училищі за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист».

▶️ Тривалість навчання – 3 роки.

Не бійся перетворити свій талант у професію! 💇

Обирай Новоград-Волинське вище професійне училище!

#профорієнтаційна_робота_НВВПУ #вступ2023 #профосвіта_житомирщини #НВВПУ #професійна_освіта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора