A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Учениця НВВПУ Ліна Ковальчук посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з предмета «Охорона праці» серед здобувачів професійної освіти

Дата: 12.04.2023 09:46
Кількість переглядів: 27

11 квітня 2023 року у режимі відеоконференції Google Meet на базі НМК ПТО у Житомирській області проведено обласну олімпіаду з предмета «Охорона праці» серед здобувачів професійної освіти, у якій взяли участь 16 здобувачів освіти з 17 закладів П(ПТ)О.

Перед учасниками олімпіади виступив Юрій Салімонович, заступник начальника управління - начальник відділу професійної (професійно-технічної) освіти Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, голова оргкомітету. Журі у складі Валентини Васильчук, директора НМК ПТО (голова журі), Анни Островської – головного спеціаліста сектору взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Петра Креничка, викладача Любарського ПЛ, Любові Недашківської та Богдана Сербина, методистів НМК ПТО у Житомирській області ретельно спостерігало за ходом виконання учасниками в онлайн режимі тестових завдань, дотримання ними правил доброчесності.

Відповідно до спільного рішення оргкомітету та журі наша учениця Ліна Ковальчук (навчальна група №18) посіла ІІІ місце. Готувала ученицю до олімпіади викладач предметів професійної підготовки Лариса Сімон.

Щиро вітаємо Ліну та її наставницю та бажаємо натхнення, невичерпної енергії та нових успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора