A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Випуск-2023: кравець, вишивальник

Дата: 05.06.2023 10:11
Кількість переглядів: 37

Випускник – це звучить гордо! Саме таке слово сьогодні можуть з гордістю вимовляти 16 здобувачів освіти групи №5, які навчались у Новоград-Волинському вищому професійному училищі за професією «Кравець, вишивальник».

В складних умовах пандемії Covid-19 та повномасштабних бойових дій в Україні вони впевнено йшли до своєї мети, успішно виконали та захистили дипломні роботи і здобули свою перемогу на освітньому фронті – диплом кваліфікованого робітника.

Вручили дипломи та привітали випускників директор НВВПУ Микола Паламарчук, заступник директора з НВЧ Лідія Годун та начальник управління культури і туризму Звягельської міської ради Олександр Широкопояс.

Також із вітальним словом звернулися директор Звягельського міського центру соціальних служб Олена Котова, керівники навчальної групи Людмила Кизяк та Людмила Бридун, батьки, які побажали випускникам з легкістю досягати своїх цілей, здійснення найзаповітніших мрій та задумів.

Від Управління культури і туризму Звягельської міської ради та Афіша міста Звягель випускникам подарували квитки на концерт відомого українського співака YAKTAK, який 08 червня завітає до Звягеля у рамках концертного туру.

Вітаємо випускників, бажаємо щасливої дороги у майбутнє і нехай воно буде світлим та мирним! Успіхів у житті, вдалого працевлаштування та міцного здоров’я! 🤩



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора