A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Пройшла інтелектуальна гра «Дивовижі України»

Дата: 22.11.2022 10:58
Кількість переглядів: 55

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цей день є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації. Ця дата нагадує про нашу боротьбу, яка триває досі.

У цей визначний для нашої держави день в ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» пройшла інтелектуальна гра «Дивовижі України», яку провела викладач предметів «Громадянська освіта», «Історія України» та «Основи галузевої економіки та підприємництва» Вовк І. О.

В інтелектуальній боротьбі змагалися дві команди: «Фенікс» (дівчата) та «Воля» (хлопці). Під час гри учасники відповідали на питання щодо природи, історії, культури, науки і спорту України.

Креативний підхід викладача до організації позаурочного заходу, інтерактивність, цікаві запитання із роз’ясненням відповідей сприяли формуванню в учасників гри уявлення про визначне місце України в Європі та світі.

Також здобувачі освіти та гості заходу долучилися до флешмобу «Жовта стрічка», приуроченого Дню Гідності та Свободи. Цей флешмоб організовано з метою підтримки руху опору на тимчасово окупованих територіях.

За результатами гри перемогу здобула команда хлопців «Воля». Вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам за активність та ерудованість!

Проведення цієї інтелектуальної гри вкотре довело, що наша молодь – гідні нащадки славетного козацького роду та патріоти своєї країни, в серцях яких живе щира любов до Батьківщини.

Ми все подолаємо. Пересилимо. Переживемо. Переможемо!

Ми вистояли на Майдані, переможемо й у війні!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора