A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Навчально-практичний центр з підготовки кваліфікованих робітників з професії «Верстатник деревообробних верстатів» у НВВПУ

Дата: 06.01.2023 11:16
Кількість переглядів: 54

Із січня 2021 року в ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» діє навчально-практичний центр з підготовки кваліфікованих робітників з професії «Верстатник деревообробних верстатів». Його основна мета – реалізація завдань щодо вдосконалення практичної підготовки здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, підвищення кваліфікації, перепідготовка фахівців підприємств меблевої та деревообробної промисловості, впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів та матеріалів.

Наразі на базі НПЦ підготовку проходять здобувачі освіти двох навчальних груп.

Також НПЦ співпрацює з ПП «Меблева фабрика «МІРТ» та ТОВ «Факро-ТЛ». Зокрема, курсову перепідготовку та професійно-технічне навчання за індивідуальною формою пройшли понад 50 працівників підприємств.

Окрім вищевказаного, у 2021 році 11 педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області пройшли стажування на базі цього навчально-практичного центру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора