A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Відбувся коучинг на тему «Створення відеоконтенту за допомогою системи FastStone Capture»

Дата: 16.02.2023 11:33
Кількість переглядів: 20

На сьогодні все більш популярним методом навчання стає коучинг. Про нього так чи інакше чули всі, але не кожен розуміє що це таке і чим таке навчання відрізняється від, наприклад, тренінгу. Коучинг – це метод навчання, в процесі якого коуч (людина, яка навчає) допомагає досягти певних життєвих чи професійних цілей.

У рамках тижня методичної комісії професій швейного виробництва та сфери обслуговування викладач предметів професійної підготовки Лариса Сімон провела коучинг на тему «Створення відеоконтенту за допомогою системи FastStone Capture», під час якого поділилася власними лайфхаками.

FastStone Capture – популярна, потужна, гнучка та інтуїтивно зрозуміла система для зняття скріншотів, захоплення відео з можливостю їх подальшого редагування. З її допомогою також можна переглядати графічні файли.

Коучинг був надзвичайно цікавим, інформативним та корисним, адже використання цієї системи в роботі педагогів допоможе урізноманітнити та удосконалити освітній процес, особливо у дистанційній формі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора