A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Спортивний вечір із відомими та видатними спортсменами міста

Дата: 24.11.2022 13:02
Кількість переглядів: 40

23 листопада у спортивній залі ДНЗ "Новоград-Волинське вище професійне училище" пройшла зустріч учнів із відомими та видатними спортсменами нашого міста. Розповімо детальніше про наших гостей.

Леонід Плісак - президент Федерації боксу та кікбоксингу міста, тренер-викладач ДЮСШ ім. В. П. Єрмакова. Його учні - учасники обласних та всеукраїнських турнірів, чемпіонатів України, Європи та світу, де виборюють призові місця та стають чемпіонами. Серед іншого, Леонід Васильович виховує майбутніх кандидатів в майстри спорту.

Також на зустріч завітав голова міського осередку з кіокушинкай-карате Володимир Гусєв, який розповів про роботу тренера. Володимир Віталійович як ніхто інший знає про шлях від білого до чорного пояса, адже сам має чорний пояс. Його учні досягають високих результатів у карате. Серед них є чемпіони області, України, призери чемпіонатів Європи. Зокрема,  разом із тренером був присутній бронзовий призер чемпіонату Європи з кіокушинкай-карате у своїй ваговій категорії Денис Юхимчук.

Особливостями тренувань, участі в чемпіонатах різних рівнів поділилися майстри спорту України, учасники чемпіонату Європи з важкої атлетики Анна Бакалова та Олег Ніколаєнко.

Поспілкувався з учнями та показав декілька професійних хитростей спортсмен, тренер та чемпіон світу з армреслінгу серед ветеранів Віктор Захарчук.

Також гості давали поради щодо відвідування спортивних секцій.

Зустріч проходила в теплій і дружній атмосфері, а час пролетів непомітно. Учні із захопленням слухали розповіді та спостерігали за показовими виступами.

Директор училища Паламарчук Є. М. подякував спортсменам за те, що завітали до НВВПУ, а також вручив символічні подарунки.

Запросили відомих спортсменів та організували зустріч викладачі фізичної культури Ніколаєв С. В. та Живанюк А. І.

Дякуємо нашим гостям за спортивні звитяги та бажаємо яскравих перемог та підкорення нових вершин, які приноситимуть славу нашому місту та Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора