A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Мій рідний край, щедре моє Полісся

Дата: 14.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 198

Під таким девізом 14 вересня пройшло свято квітів та врожаю в Новоград-Волинському вищому професійному училищі, яке стало вже гарною традицією.

Ми з вами живемо на поліській землі яка саме в цю пору року  неповторна  і чарівна.

Залишилось позаду  гаряче літо — і  прийшла осінь. І хоча нам всім трохи сумно за літом, проте красуню-осінь ми зу­стрічаємо з трепетом у душі. І не дивно, адже вона зачаровує нас своєю красою, пригощає дарами, бо багата на врожаї і хоче, щоб люди мали все: .хліб і до хліба, овочі та фрукти. Щоб усі діти вирос­тали добрими і працьовитими, чуйними й творчими.

 Цього року, як і завжди, свято видалося чарівним та фантастично барвистим.

Під звуки мелодійних українських пісень учні  13  навчальних груп представили прекрасні, креативні, неповторні композиції.

Декорації свята вражали і милували всіх присутніх. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції.  З квітів, дарів осені, на які щедра наша поліська земля  учні створили справжні шедеври, в яких учні  продемонстрували фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Там було все: і чудернацькі гарбузи, і яблука,  і виноград – всі овочі та фрукти з поліських ланів та домашніх господарств, які переливалися на сонці кольоровими барвами веселки.

Саме на цьому святі учні розкривають свій власний світ фантазії, уміння втілити їх у розкішних композиціях з використанням цікавих технік, складних елементів.

Цікавим був і захист композицій. Пісні, вірші, читання були  пронизані любов’ю до рідного краю,  нашої багатої  історії  та ліричністю. В них  звучали поліські акценти та патріотичні мотиви. Учні згадали визначні дати з історії України, міста та училища.

Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

Поки журі оцінювало роботи учасників і підбивали підсумки, для присутніх на святі співали учениці групи №7 Кашпуренко Вікторія та групи №8 Тимошенко Ілона.

Для журі було дуже складно визначити переможців свята, адже кожна композиція вражала своєю красою та неповторністю.

У результаті голова журі, директор училища Микола Паламарчук підвів підсумки свята, відзначив кращі композиції та подякував учням  та  усім  хто долучився до цієї корисної справи і створив справді чарівну, святкову атмосферу.

 Члени журі вручили переможцям  грамоти та подарунки :

І місце отримали дівчата групи №7, ІІ місце – хлопці групи №1,  ІІІ місце – розділили між собою групи дівчат № 6 та №18. За оригінальність композицій подяками та подарунками були відзначені учні груп № 8 та №5

 Всі присутні на святі  ще довго милувалися роботами учнів та ділилися враженнями від осіннього свята. А для декого з учнів 1 курсу це свято було справжнім дивом, яке  вони бачили вперше.

Заступник директора з навчально--виховної роботи                 Людмила Отверченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора