A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

На тему фінансової грамотності учні училища поспілкувалися із представником «UKRSIBBANK»

Дата: 31.03.2023 14:19
Кількість переглядів: 23

Чи потрібна сучасній людині фінансова грамотність? Відповідь на це запитання однозначна – звісно, потрібна. Знання фінансової грамотності є важливим для сучасної людини будь-якого віку.

На сьогодні, незалежно від того, яку освіту має людина, вона має бути фінансово грамотною, правильно розпоряджатися коштами. Адже це є основою успіху особистості, основою успіху країни, основою, яка б допомогла пояснити та показати новому поколінню, наскільки важливо вміти керувати власними коштами. Фінансова грамотність дозволяє розвинути важливі практичні життєві навички, зокрема, - вміння економити, інвестувати та позичати гроші. Окрім цього, навчання грамоти допомагає людині більше дізнатися про власні фінансові права.

У межах Global Money Week 2023 (Всесвітнього тижня грошей) учні навчальної групи №1 поспілкувалися на тему фінансової грамотності з представником «UKRSIBBANK».

Під час зустрічі фахівець розповів здобувачам освіти про діяльність банків, їх види та послуги, які вони надають. Обговорили кредити і депозити, а також зміну пластикових карт старого і нового зразка (чіп, безконтактна оплата).

Вчитись керувати своїми грошима – вчитись керувати своїм життям!

 

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора