A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Учні професії «Кравець» проходять виробниче навчання та практику на базі ПрАТ ВКФ «LESYA»

Дата: 17.11.2022 14:34
Кількість переглядів: 72

За основу підготовки кваліфікованих робітників в ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» покладено принцип взаємозв’язку теорії з практикою. Здобувачі освіти, проходячи виробниче навчання та практику на базі місцевих підприємств, знайомляться з виробництвом, засвоюють прийоми та навички роботи на сучасному обладнанні, пристосовуються до робочого ритму виробництва, що забезпечує достатній рівень працевлаштування випускників

Одним із таких підприємств є ПрАТ ВКФ «LESYA» – сучасний швейно-виробничий комплекс та відомий у світі бренд завдяки преміальній якості продукції.

Під час виробничої практики у швейних цехах учні знайомляться з роботою технологічних потоків із виготовлення штанів і виконують технологічні операції, за якими їх закріплюють.

Ще один напрямок спільної діяльності – проведення спеціалістами фабрики теоретичних уроків з професії «Кравець» на базі підприємства.

Цінність такої співпраці – це колосальна можливість не лише ознайомитися, а й попрацювати використовуючи найсучасніше обладнання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора