A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Вітання із 57-річчям від дня заснування НВВПУ

Дата: 26.05.2023 14:53
Кількість переглядів: 42

Шановні викладачі, майстри виробничого навчання, співробітники, учні та ветерани нашого училища!

Щиро й сердечно вітаю вас із 57-річчям від дня заснування закладу!

Сьогодні ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» - це один із найкращих закладів професійної освіти Житомирщини. Гортаючи сторінки його літопису з гордістю можна сказати, що кожен рядочок біографії писався золотими літерами, створюючи живий історичний зв'язок між поколіннями. Ми продовжуємо творити історію училища, відшліфовуємо його традиції, оновлюємо його сьогодення і впевнено дивимось у майбутнє.

Наше училище робить значний внесок у забезпечення кваліфікованими робітничими кадрами підприємства й установи як нашої громади, так і регіону та України. Понад 12 тисяч випускників, серед яких новатори виробництва, керівники підприємств, майстри своєї справи, беруть активну участь у розбудові нашої незламної Батьківщини.

У цьому заслуга всього педагогічного колективу та кожного співробітника, які злагоджено як єдиний, чіткий механізм, віддаючи весь свій професіоналізм, свої знання, виховують і навчають нашу чудову молодь, гідне майбутнє незалежної українського держави!

Від усієї душі висловлюю глибоку подяку і шану за вашу відданість обраній справі, за те, що примножуєте кращі традиції системи професійної освіти.

Бажаю невичерпної наснаги й оптимізму, міцного здоров’я, добробуту, життєдайної сили, творчого пошуку та безхмарних, мирних, світлих, наповнених щастям днів і довгоочікуваної Перемоги!

Розвитку і процвітання нашій «Альма-матер»!

Продовжуємо працювати і гідно тримати свій освітній фронт!

 

З повагою

директор ДНЗ «НВВПУ» Микола ПАЛАМАРЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора