A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

День відкритих дверей 2020

Дата: 24.02.2020 14:55
Кількість переглядів: 217

22 лютого в стінах Новоград-Волинського вищого професійного училища пройшов день відкритих дверей.

Цьому заходу передувала велика підготовча робота. Педагоги та учні виїжджали в школи міста та району, сусідні Баранівського та Ємільчинського районів області , запрошували випускників  та  учнів разом з батьками та викладачами відвідати училище, адже саме під час відвідування навчальних закладів учні приймають остаточне рішення щодо подальшого навчання в обраному навчальному закладі.

Понад 80 учнів та батьків цього дня відвідали училище. Учнів гостинно зустріли представники адміністрації, педагоги та учні.

Директор училища Микола Паламарчук ознайомив присутніх з умовами навчання, розповів про професії, переваги навчання в нашому училищі. Учні переглянули кінофільм  про училище «До професії та знань тут зоряна дорога».

А потім для гостей були проведені екскурсії, під час яких,  всі запрошені мали можливість наочно ознайомитись з матеріальною базою навчального закладу, процесом навчання та практичним застосуванням набутих знань.

Учні оглянули виробничі майстерні кравців, перукарів, столярів, різьбярів, опоряджувальників, мулярів, навчальні кабінети, бібліотеку, музеї учнівських виробів та етнографічний, спортивну залу, ознайомились з умовами проживання у гуртожитку.

Учні училища, які оволодівають професіями кравця, вишивальника, перукаря та столяра підготували та провели для гостей майстер-класи.

Присутні мали можливість ознайомитись з інформаційними буклетами, листівками.

Присутні позитивно сприйняли інформацію про те, що навчання в училищі безкоштовне, проживання у гуртожитку теж, організовано харчування учнів та цікаве дозвілля. Всі випускники училища працевлаштовані. Адже попит на робітничі професії в Україні з кожним днем зростає.

А на закінчення гості відвідали їдальню, де їх пригостили смаколиками.

Багато учнів уже чітко визначились яку професію хочуть обрати, частина ще думає. Та яку б професію не обрали наші учні – головне, що вони мають бажання продовжувати навчання.

А ми сьогодні пропонуємо учням професії найбільш затребувані на ринку праці.

Заступник директора з НВР                       Людмила Отверченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора