A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Обирайте Новоград-Волинське вище професійне училище!

Дата: 18.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 29

ДНЗ "Новоград-Волинське вище професійне училище"- це один із найкращих закладів професійної освіти Житомирщини. Гортаючи сторінки його літопису з гордістю можна сказати, що кожен рядочок біографії писався золотими літерами, створюючи живий історичний зв'язок між поколіннями. Ми продовжуємо творити історію училища, відшліфовуємо його традиції, оновлюємо його сьогодення і не забуваємо про його минуле.

Наше училище робить значний внесок у забезпечення кваліфікованими робітничими кадрами підприємства й установи як Звягельської громади, так і регіону та України. Понад 10 тисяч випускників, серед яких новатори виробництва, керівники підприємств, майстри своєї справи, беруть активну участь у розбудові нашої незламної Батьківщини.

За основу підготовки кваліфікованих робітників в Новоград-Волинському вищому професійному училищі покладено принцип взаємозв’язку теорії з практикою. Здобувачі освіти, проходячи виробниче навчання та практику на базі місцевих підприємств, знайомляться з виробництвом, засвоюють прийоми та навички роботи на сучасному обладнанні, пристосовуються до робочого ритму виробництва, що забезпечує достатній рівень подальшого працевлаштування випускників.

Серед найбільших підприємств, з якими співпрацює наше училище є ПП «Меблева фабрика «МІРТ» (один з найкращих світових брендів елітних меблів) та ПрАТ ВКФ «LESYA» (сучасний швейно-виробничий комплекс, на якому шиють джинси та інший одяг знаменитого німецького бренду «Brax», а також ексклюзивні сукні, спідниці, жіночі костюми власного бренду).

Велика увага приділяється розвитку здібностей і талантів учнів, зростанню їхнього інтелектуального та духовного потенціалу. У навчальному закладі на постійній основі функціонують творчі гуртки, клуби та спортивні секції.

Вихованці гуртків презентують власні роботи на творчих конкурсах. Щорічно беруть участь у показах моделей та колекцій виготовленого власноруч одягу. Представляють свої роботи на виставках, які проходять як в місті, так і в області.

Також здобувачі освіти активно долучаються до популяризації звягельщини на всеукраїнському рівні. Зокрема, ексклюзивну вишиту сорочку, яку вишивали та шили учениці випускної групи нашого училища, від Звягельської громади подарували відомій українській співачці Анастасії Приходько.

Професійна освіта – це круто та перспективно! Обирайте Новоград-Волинське вище професійне училище! https://youtu.be/axaPMbrzk3o

Більше інформації про заклад на сайті проєкті: https://fashionglobusukraine.com/.../zhytomyrska-oblast/78

#ПРОРИВ_України

#УкраїнаПЕРЕМОЖЕ

#FashionGlobusUkraine

#ПрофесійнаОсвітаУкраїни

#ВСТУП_2023

#Професійна_освіта_Житомирщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора