A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Відбувся спортивно-патріотичний захід «Спортивний дух нескорених»

Дата: 27.09.2023 15:38
Кількість переглядів: 26

27 вересня відбувся спортивно-патріотичний захід «Спортивний дух нескорених», приурочений до Дня захисників та захисниць України, який цього року відзначають в нову дату - 1 жовтня.

Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто поклав своє життя за незалежність, свободу та соборність України. Згадали поіменно наших Героїв-випускників, які віддали своє життя за кожного з нас та наше майбутнє.

Цьогоріч у програму змагань ввійшли такі спортивні конкурсні дисципліни як: армреслінг, метання та підняття гирі, стрільба з пневматичної гвинтівки, метання гранати у ціль, спортивно-військова естафета, перетягування канату тощо. Учні змагалися у спритності, швидкості, кмітливості та силі.

Проведення таких заходів дають можливість пробудити силу та міць учнівської молоді, а участь у випробуваннях загартовує та виховує справжній патріотичний дух учасників, які з усіх сил боряться за перемогу.

За підсумками змагань учасників, які здобули призові місця в командних та індивідуальних видах конкурсних дисциплін нагородили грамотами та подарунками.

Зокрема, за результатами змагань призові місця здобули:

Серед дівчат:

1 місце – група №8;

2 місце – група №18;

3 місце – група №6.

Серед юнаків:

1 місце – група №17;

2 місце – група №10;

3 місце – група №1.

Участь у заході також взяли фахівці Звягельського районного управління ДСНС, які розповіли учням про основні заходи безпеки в умовах воєнного стану та нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Окрему увагу було акцентовано й на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Також у сучасних реаліях важливо вміти правильно і своєчасно надати першу медичну допомогу постраждалим на місці події до приїзду медиків. У рамках спортивно-патріотичного заходу очільниця Звягельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Бондарчук провела для учнів майстер-клас з алгоритму проведення серцево-легеневої реанімації.

Дякуємо навчальним групам за активність та гостям заходу за корисну та цікаву інформацію!

Висловлюємо щирі слова вдячності нашим Захисникам та Захисницям за можливість навчати, навчатись та виховувати молоде покоління патріотів на їх героїчному прикладі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора