A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2019 15:51
Кількість переглядів: 189

1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку. Для багатьох це буде звичайний вівторок, робота, зайнятість, бо час минає надто швидко. Проте є місце в с. Лебедівка Новоград-Волинського району, де час - зупинився. В буквальному сенсі це сталось для 22 стареньких, які живуть тут в Будинку для літніх людей.

Завдяки студенткам групи №6 Новоград-Волинського ВПУ (майстер Н.Б.Алексейчук) - сьогодні жителям ТерЦентру влаштували справжній день краси: від мінімальних стрижок чоловікам, до повноцінних укладок для жінок. Окрема подяка перукарці Лілії Сидельніковій, яка свій робочий день витратила на таку особливу волонтерську діяльність.

Адміністрації закладу передані необхідні речі для догляду за старенькими: від засобів особистої гігієни, до побутової хімії. Активісти нашої ГО склали компанію в розмовах та спробували створити атмосферу невеличкого душевного свята, улюблені пісні та чаювання на вулиці допомогли розвіяти тяжке враження від усвідомлення неминучості старіння.

Зовсім необов’язково чекати 1 жовтня, або Нового року, щоб подарувати літній людині трохи уваги і власного часу. Насправді, їм багато не треба. Вони запевняють, що їх влаштовує харчування, умови і поважне ставлення персоналу. Біль в очах з’являється лише тоді, коли запитуєш про рідних, чи про те, як проходить їх день.
Кожен день - такий самий, як попередній.
І лише люди можуть своєю появою змінити хід їх життя.
Звичайно, якщо вони не байдужі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора