A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Всеукраїнський вебінар на тему «Профорієнтація у період воєнного стану»

Дата: 22.05.2023 15:55
Кількість переглядів: 24

Тема профорієнтації завжди залишається актуальною, оскільки вона стосується вибору життєвого шляху та кар’єри людини і особливо зростає в період воєнного стану, коли життєві обставини можуть раптово змінитися.

Оскільки період воєнного стану може тривати невизначений час, профорієнтаційні заходи повинні бути гнучкими та адаптованими до змінних умов.  Таким чином, профорієнтація у період воєнного стану є надзвичайно важливою темою, яка стосується багатьох людей. Вона дозволяє абітурієнтам зробити свідомий вибір професії, що відповідає їхнім здібностям та інтересам, а також забезпечує можливість пристосування до змінних умов життя на ринку праці.

З метою розгляду цієї актуальної теми відбувся Всеукраїнський вебінар «Профорієнтація у період воєнного стану», організований і проведений Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

На вебінарі ділилися власним досвідом проведення профорієнтаційної роботи представники різних навчальних закладів України. Житомирську область представила заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» Надія Горблюк, яка розповіла про форми та методи проведення профорієнтаційної роботи у нашому закладі.

Кожен з нас є важливим на освітянському фронті та вносить значний вклад у майбутнє нашої незалежної та вільної держави. Ми віримо в силу та мужність Збройних Сил України, а також впевнені у нашій перемозі!

Відеозапис вебінару та презентації за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=97CTY_3-kMw&t=1s.

 

За матеріалами НМЦ ПТО у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора