A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

День студента у НВВПУ

Дата: 22.11.2021 16:23
Кількість переглядів: 110

До Міжнародного дня студента у НВВПУ проведено  ряд  заходів.

 Напередодні  свята у фойє головного корпусу було оформлено фотовиставку «Миттєвості студентського життя». Журі визначило переможців серед розмаїття фотознімків про будні і свята студентської молоді. Перше місце посіла фоторобота  Сиротіної Наталії «Команда «Чіп і Дейл», дуге місце – Подвіна Вдадислава «Наш майстер завжди на висоті», третє місце розділили Парій Вероніка з роботою «А мрії збуваються» та Весельська Мирослава з фото «Рух до ЗНО».  Також проведено конкурс на кращий відеоролик про студентське життя в НВВПУ. Перше місце здобула група №18, друге – група №17, третє місце посіла група №6.

 Міжнародний день студента в училищі відзначили Днем Самоврядування. Кращі учні змогли відчути себе викладачами. Так, урок брейн-ринг «Сторінками незалежної України» провели Тимошенко Ілона, Назола Ольга та Матвійчук Віктор; урок математики  провів Павлюк Дмитро; урок з всесвітньої історії провели Тислюк Наталія та Кашпуренко Вікторія; урок з української  мови провела Сиротіна Наталія, а урок з інформатики – Дударчук Максим.

Директор училища М.Є. Паламарчук та  кращі студенти НВВПУ долучилися до урочистостей, проведених очільниками міста в Будинку Рад.  Почесною грамотою міської ради нагороджено Тислюк Наталію, Почесними грамотами управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради нагороджено Клочко Богдану та Весельську Мирославу, Подяками міського голови відзначено Сидорчука Леоніда, Карплюк Софію, Шекеля Дмитра, Маковського Владислава, Подвіна Владислава, Антонюка Іллю, Клочковського Дмитра, Наумович Віку, Юхимчука Леоніда, Дорош Софію, Лазарчука Андрія, Гнесь Романа та Шевчук Вероніку.

Також пам’ятні подарунки отримали учасники гри «Ш.У.М.», проведеної Молодіжною радою  в дистанційному форматі між командами вищих навчальних закладів міста. НВВПУ представляла команда «Професіонали» у складі Корнійчука Віталія, Красовського Віталія, Тимошенко Ілони, Недзельської Наталії та Дударчука Максима.

                                                                         Бібліотекар Дяченко О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора