A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Учні групи №1 відвідали показ анімації «Мавка. Лісова пісня»

Дата: 15.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 64

15 березня здобувачі освіти навчальної групи №1 разом із класним керівником Інною Вовк відвідали сеанс одного із найкасовіших українських мультфільмів – «Мавка. Лісова пісня», показ якого проходив у кінотеатрі міста.
 
Фільм створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», який посідає виняткове місце в усій українській літературі. Над фільмом працювали понад 7 років. Попри загарбницьку повномасштабну війну студія завершила роботу над мультфільмом наприкінці минулого року, як і планувала, і врешті на початку весни відбулася прем’єра.
 
Анімаційний фільм зачарував учнів із перших хвилин перегляду, адже містить чарівність української автентики, розкриває образи зі слов’янської міфології, захоплює своєю оригінальністю, пригодами і гумором. Емоційна історія про любов, дружбу та сміливість йти за своїм покликанням, новий рівень анімації, харизматичні герої, що говорять зірковими голосами, підкорюють серця глядачів.
 
У сучасних реаліях особливо гостро сприймається основний конфлікт у фільмі – битва за своє: свій Ліс і свої ідеали. Але щасливий фінал переконує, що світло переможе темряву. ☀️
 
Попри війну, повітряні тривоги та майже щоденні обстріли наших міст та сіл – українська культура розвивається та поповнюється якісним національним контентом, який сприяє вихованню патріотично налаштованої молоді. 🇺🇦
 
Все буде Україна! 💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора