A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Військово-патріотичний вишкіл  «Повстанець» ім. генерала Івана Трейка

На підставі листа-запрошення виконуючої обов’язки міського голови міста Новоград-Волинського О.В. Гвозденко про  участь у військово-патріотичному вишколі  «Повстанець» ім. генерала Івана Трейка, з метою військово-патріотичного виховання молоді, 27 та 28 вересня цього року учні нашого навчального закладу (представники 1, 3, 16, 17 груп) взяли  участь у зборах на базі польового містечка для підготовки миротворців 12 окремого полку оперативного призначення. У програмі дводенного заходу були: облаштування наметового містечка, заняття з вогневої підготовки, захисту від зброї масового ураження, тактичної медицини,  інженерної підготовки (подолання мінного поля). Ввечері, біля вогнища у колі пластунів – учнів інших навчальних закладів міста, наші представники співали маршевих, стрілецьких пісень.  Інструктори Житомирської скаутської організації «Пласт» та службовці Новоград-Волинської міської ради - управління сім’ї, молоді та спорту ознайомили про програму та завдання цього всеукраїнського молодіжного руху. Після ночівлі в польовому таборі, ранком в суботу була оголошена «Тривога!» та була проведена гра в пейнбол. Всі учасники отримали сертифікат про проведення 2-денного вишколу та на згадку подарунок  – термокружшку.

11:06 04.10.2019

Волонтерська акція

1 жовтня відзначається день людей похилого віку. НВВПУ приєдналося до акції. Із зібраних коштів  закуплено 17 продуктових наборів, які було доставлено ветеранам училища (колишнім працівникам) та літнім людям, що знаходяться під опікою центру соціального захисту населення. Продуктові набори доставили: голова профкому Гаврилюк П.В., практичний психолог Ільчук О.О., волонтери загону «Милосердя» Кабанова Діана (гр.№18) та Демчук Любомир (гр. №1). Особлива подяка від підопічних – директору училища Паламарчуку М.Є., педагогічному складу та учням за підтримку соціальної акції.

13:36 02.10.2019

Козацька наснага

З метою організації змістовного дозвілля,  формування в учнів фізичного, соціального та духовного здоров'я, залучення учнів до занять фізичною культурою,    формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності, зміцнення здоров’я, виховання учнівської молоді на традиціях українського народу та збільшення рухової активності учнів, виховання бережного ставлення  до природи, збереження навколишнього середовища, культури відпочинку 27 вересня для учнів вищого професійного училища було організовано спортивно – розважальне свято «Козацька наснага» на тему: «Де козак там і слава».

16:07 01.10.2019

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку. Для багатьох це буде звичайний вівторок, робота, зайнятість, бо час минає надто швидко. Проте є місце в с. Лебедівка Новоград-Волинського району, де час - зупинився. В буквальному сенсі це сталось для 22 стареньких, які живуть тут в Будинку для літніх людей.

15:51 01.10.2019

Змагання з міні-футболу

26 вересня відбулося змагання з міні-футболу на першість училища.  Отримані результати: I місце гр.11; II місце гр.17; III місце гр. 12. Вітаємо переможців!!!

15:33 26.09.2019

Свято осені

18 вересня в ДНЗ «НВВПУ» відбулось традиційне свято, присвячене чарівній порі року – осені. Цьогоріч воно проходило під назвою «Мій рідний край – щедре моє Полісся». Учні  15  навчальних груп підготували чудові композиції  з природніх матеріалів , квітів та овочів.

10:38 20.09.2019

День знань 2019

День знань - одне із головних свят навчального року.  Вже традиційно в цей день в НВВПУ відбулась святкова лінійка.

11:29 04.09.2019

День вишиванки

16 травня в міському Палаці культури відзначалося свято національної єдності – День вишиванки. Учні Новоград-Волинського вищого професійного училища прийняли активну участь в цьому заході.  Учасниці театру мод «Чарівні звягельчанки», під керівництвом майстра  виробничого навчання Л.Ф. Сімон, продемонстрували показ моделей «Лесина казка», виготовлених власноруч. А в фойє Палацу культури була представлена  виставка робіт учнів, які здобувають професію «Кравець-вишивальниця».

11:16 17.05.2019

Участь у народному віче "#СтопПонінка"

10 травня 2019 року у Новограді-Волинському пройшло народне віче. Мешканці міста Новоград-Волинський,  Баранівського та Новоград-Волинського районів пройшли багатолюдною ходою від пам’ятника Тарасу Шевченку до площі Лесі Українки з вимогою припинити масове забруднення річок Хомора та Случ Понінківською картонно-паперовою фабрикою. Близько трьох тисяч людей вийшли на вулицю з плакатами, транспарантами та синьо-жовтими стягами. Викладачі та учні Новоград-Волинського вищого професійного училища прийняли активну участь в цій екологічній акції.

10:46 16.05.2019

Подаруй дитині іграшку

Реалізація  пріоритетних завдань виховання на сучасному етапі розвитку суспільства можлива через виховання потреби у творенні добра й співпереживання, через заохочення учнів до благодійної діяльності в закладі освіти.

16:53 10.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора