A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

День відкритих дверей

16 лютого директором училища М.Є. Паламарчуком проведений онлайн-день відкритих дверей через додаток GoogleMeet для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл. Учні мали змогу відвідати віртуальну екскурсію закладом та дізнатися про умови та переваги навчання в Новоград-Волинському ВПУ.

11:41 17.06.2022

День відкритих дверей

2 червня Новоград-Волинське вище професійне училище провело в режимі online День відкритих дверей. Директор училища Микола Паламарчук інформував учнів, які доєдналися до відеоконференції про навчальний заклад, професії які учні мають можливість отримати в училищі. Розповів про переваги навчання у нашому закладі.

12:35 02.06.2022

День відкритих дверей

2 червня 2022 р. о 10.00 вібудеться День відкритих дверей в режимі онлайн. Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet : Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/ruv-whwo-dak

13:47 30.05.2022

Великдень разом

Педагогічний та учнівський колективи Вищого професійного училища долучились до загальноміської благодійної акції. Щоб привітати зі світлим святом  Великодня  наших військовослужбовців, колектив училища підготував паски, випічку та продукти, а здобувачі освіти передали нашим захисникам малюнки та  листи.  Слава нашим Героям! Нехай БОГ вбереже та захистить кожного, хто сьогодні стоїть на захисті нашої незалежності та суверенітету!

11:20 21.04.2022

Ми пам'ятаємо...

Учні вищого професійного училища щорічно до Дня Пам'яті та примирення та Дня Перемоги прибирають закріплені за навчальним закладом військові поховання.

11:11 21.04.2022

Виставка до Великодніх свят

Новоград-Волинське вище професійне училище вже не вперше  оформляє в місті виставку учнівських робіт  гуртка  декоративно-прикладного мистецтва «Український оберіг» до Великодніх свят. Ось і цього разу учні порадували  жителів Новограда-Волинського, оформили в  центрі міста виставку, яка вже традиційно стала фото зоною.

11:05 21.04.2022

Калинова алея

Новоград-Волинське вище професійне училище  підтримало  акцію «Посади калину – відроди Україну». Викладач  Гайдайчук Галина Петрівна підготувала  садженці та разом з учнями   висадили на території навчального закладу калинову алею.  Ще одна калинова алея була висаджена на території училища раніше.     Калина – це наша Україна. Це той символ, що і пам’ять людську береже, нагадуючи про милі краї, символ безсмертя, невіддільний від життя  Плоди калини стали символом мужності людей, що віддали своє життя боротьбі за Україну. Тому калина символізує мужність і незламність духу в боротьбі за незалежність рідного краю, благородний порив виборювати свободу й гідність людську. Колись, у сиву давнину, калина уособлювала народження Всесвіту, була символом вогняної трійці: Сонця, Місяця й Зорі. Тому і назву свою одержала від давньої назви Сонця – Коло. Символ кола – це вічність. Ми пам»ятаємо мудре народне прислів’я: «Пам'ятай, дитино, що казала мати: «Посади калину в себе біля хати!» Сьогодні ми переживаємо важкі часи. Українські воїни ціною власного життя та здоров»я захищають незалежність та територіальну цілісність України. Пісня «Ой у лузі червона калина», гімн Українських січових стрільців, стала уособленням нашого спротиву, боротьби та гуртування перед російською агресією.  Ми віримо в нашу перемогу та відродження України! Тож нехай квітує і родить ягодами калина.

11:01 21.04.2022

Україна - понад усе!

16 лютого  представники адміністрації, педагогічні працівники та учні Вищого професійного училища взяли участь у мітингу  з нагоди відзначення в Україні Дня єднання, що проходив біля Будинку Рад.

20:45 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора