A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Кондитерська студія для класних керівників та вихователів

28.01.2020 в ДНЗ НВВПУ пройшло нетрадиційне засідання методичної комісії класних керівників у формі майстер - класу:"Кондитерська студія для класних керівників та вихователів". Емоційно,весело,пізнавально проходив захід. Всі із задоволенням поринули у мистецтво, вчила та надихала нас наша неймовірна майстриня умілі творчі-ручки,Світлана Миколаївна. В дружній атмосфері  учасники засідання обговорювали  та обмінювалися власним досвідом роботи з учнями та  групами.

11:30 31.01.2020

Зустріч з учнями випускних груп

22.01.2020 року відбулася зустріч адміністрації училища з учнями випускних навчальних груп. В ході зустрічі обговорювались питання щодо  можливостей та перспектив   орієнтаційно-професійного спрямування: продовження навчання у ВУЗах, та необхідність проходження  ЗНО.

16:31 22.01.2020

День Соборності України

22 січня наша держава відзначає День Соборності України. В ДНЗ НВВПУ пройшли уроки історії,виховні години присвячені цим подіям, тому що саме в цей день відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

15:20 22.01.2020

День Святого Миколая у гуртожитку

Святкування Дня Святого Миколая продовжилось у бібліотеці училища, де відбулась казкова вистава для учнів, що проживають у гуртожитку. Святий Миколай, ангел, та чорт виконували театральне дійство, що розкрило суть свята. Під веселі пісні, вірші та розповіді Святий Миколай обходив всіх присутніх і обдаровував смачними гостинцями, а чорт сік різочкою тих учнів, якім потрібно краще вчитися і покращити поведінку.  Свято викликало масу позитиву та веселощів.                                            

14:31 19.12.2019

День Святого Миколая

Смачні подарунки, святковий настрій, теплі побажання - так відзначали День Святого Миколая в ДНЗ "НВВПУ". Традиційно і щорічно адміністрація училища, на чолі з керівником навчального закладу, Миколою Паламарчуком, створили святкову атмосферу для учнів, які мають соціальний статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

14:21 19.12.2019

Різдвяний дідух

18 грудня ДНЗ Новоград.- Волинське вище професійне училище прийняло участь в обласній виставці з традиційних виробів з соломи "Різдвяних Дідух" в приміщені Житомирської обласної ради ,під час якої за участі всіх учасників проведений майстер клас виготовлення РІЗДВЯНОГО ДІДУХА висотою 2 метри.

14:22 18.12.2019

#Зробифотозхустинкою

ДНЗ "НВВПУ" 6 грудня приєдналися до флешмобу #Зробифотозхустинкою В кожного народу є своя святиня А для українців - вишита хустина. Яскраво вишита хустина на плечах української дівчини Як символ рідної країни, як прояв величі душі….

16:27 06.12.2019

Нумо, хлопці, веселіше!

За доброю традицією з нагоди  Дня збройних сил України, 05.12.19 р. у вищому професійному училищі відбулося спортивно-розважальне свято «Нумо, хлопці».

16:16 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора