A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Новоград-Волинське вище
професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Методична секція викладачів суспільних дисциплін закладів П(ПТ)О області

       3 березня 2020р. на базі ДНЗ "НВВПУ" відбулася методична секція викладачів суспільних дисциплін закладів П(ПТ)О області "Формування соціальної компетентності здобувача освіти на заняттях суспільних дисциплін в контексті навчальних програм та державного стандарту повної загальної середньої освіти" у формі методичної майстерні. Розпочалося засідання із ознайомлення з навчальним закладом, перспективами його розвитку, комплексно-методичним забезпеченням суспільних дисциплін.

12:31 04.03.2020

Екскурсія до музею

27 лютого 2020 року здобувачі знань Новоград-Волинського вищого професійного училища, групи №10 «Столяр будівельний, різьбяр по дереву а бересту» відвідали літературно-меморіальний музей славетної землячки – Лесі Українки.

13:10 28.02.2020

Прощальний вальс для вас, випускники!

27 лютого в приміщенні клубу вищого професійного училища,  у дружній і згуртованій родині училища, відбулася радісна і хвилююча подія – черговий урочистий випуск висококваліфікованих робітників, які вже зовсім скоро поповнять ряди справжніх професіоналів і майстрів своєї справи у різних куточках  України.  Цього дня  у доросле самостійне життя  вирушили учні групи №19, які навчалися за професією «Опоряджувальник будівельний»

09:38 25.02.2020

День відкритих дверей 2020

22 лютого в стінах Новоград-Волинського вищого професійного училища пройшов день відкритих дверей.

14:43 24.02.2020

Обирай професію свідомо

Наш профорієнтаційний тренінг продовжує подорожувати школами міста та району. Практичний психолог училища Ільчук О. О. зустрілася з  учнями школи № 9. Під час заняття учні дізналися більше про ринок праці області, діагностичні профорієнтаційні методики та спробували на собі реальність необачного вибору професії.

10:37 21.02.2020

Заняття з протипожежної безпеки

10 лютого 2020 р. фахівцем з оперативного реагування ДСНС м. Новоград-Волинського Троцьким Максимом проведено заняття з працівниками училища з правил протипожежної безпеки.

10:41 10.02.2020

Ціна чужої війни

До 31-ї річниці Дня виведення радянських військ з Афганістану в навчальних групах НВВПУ пройшли виховні години. Зокрема, в групі №10 (класний керівник Лопатюк Тетяна Іванівна) проведено годину спілкування «Ціна чужої війни». Гостями цього заходу стали учасники війни в Афганістані,  члени Міської спілки ветеранів афганської війни Віталій Георгійович Кочергін та Анатолій Павлович Рожко.  Вони розповіли учням  про свою участь в тій війні, про  події, які не забулись дотепер.

13:26 07.02.2020

Крихкий дар

Розвивати психологічні компетенції – завжди актуально, тому психологічна служба сприяє розширенню знань та практичних навичок. Семінар з елементами тренінгу  - «Крихкий дар» - розкрив такі важливі питання,як емоційні потреби підлітків, способи задовольняти їх, зона найближчого розвитку та селфхарм.

13:20 07.02.2020

«Я люблю Україну»

28 січня в ЗОШ №2 відбулася міська пізнавально-розважальна гра «Я люблю Україну». Новоград-Волинське вище професійне училище прийняло активну участь у цьому заході. Команда у складі шести учнів – Горблюк Анни (гр.№18), Вишковець Марії (гр.№ 18), Ничипорук Марини (гр. №18), Дідовця Івана (гр. №17), Шандрука Павла (гр. №4) та Дмитренко Світлани (гр. №5) – гідно представила наш навчальний заклад та показала гарні знання з історії та культури України. Гра складалась з чотирьох турів: - географічного: «Мальовнича Україна»; - історичного: «Події і дати в історії державотворення»; «Усе про наш рідний край»; «Відомі особистості». В пізнавально-розважальній грі були представлені команди кожної зі шкіл міста (окрім господарів свята, ЗОШ №2,) та команди НВВПУ і НВПЕТ. Кожна з команд показала свої знання, ерудицію та вміння працювати в команді, а ще – гарний настрій і щиру любов до рідної України.

11:37 31.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора